Minecraft kinderfeestje - goede ideeën!

Artikel 27 van 29

Minecraft kinderfeestje - goede ideeën!

Hier zijn enkele ideeën voor een Minecraft-feest:

1) Decoraties met Minecraft-thema: Geef het feest het gevoel alsof het in het spel plaatsvindt met decoraties zoals Minecraft-blokballonnen, kartonnen uitsparingen voor klimplanten en gepixelde tafelkleden.

2) Geef alle kinderen een Minecraft maskers kado om volledig in het thema te komen. De maskers zijn gemaakt van hoogwaardig vilt en in 12 verschillende personages! Bestel ze hier!

3) Minecraft-snacks: maak snacks met een Minecraft-thema zoals Creeper Crunch (een mix van groene M&M's en Chex Mix) en cake versierd met Minecraft-personages.

4) Minecraft-spellen: stel verschillende stations in voor feestgangers om Minecraft-minigames zoals Spleef, Parkour en Hide and Seek te spelen.

5) Minecraft-ambachten: Laat gasten Minecraft-geïnspireerde ambachten maken, zoals Perler Bead Minecraft-personages of DIY Minecraft-zwaarden.

6) Minecraft-fotohokje: Zet een op Minecraft geïnspireerd fotohokje op met rekwisieten zoals Minecraft-maskers en zwaarden, en laat gasten foto's maken voor een groen scherm om Minecraft-achtergronden toe te voegen.

7) Minecraft-speurtocht: creëer een speurtocht met verborgen aanwijzingen rond de feestruimte die leidt naar een schatkist vol met Minecraft-thema-prijzen.

8) Minecraft-piñata: vul een Creeper- of Enderman-piñata met lekkernijen en speelgoed met een Minecraft-thema.

Dit zijn slechts enkele ideeën om aan de slag te gaan, maar de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om een ​​Minecraft-feestje. 

Heb je hulp nodig en duurt het nog minimaal 4 weken voor je Minecraft kinderfeest plaats gaat vinden? Vraag Feestjesbaas om hulp! Feestjesbaas regelt verkleedcapes en maskers in Minecraft thema, decoratie en een draaiboek vol spelletjes ideeën inclusief alle spelattributen! Dit pakket is nog in de maak bij Feestjesbaas maar op verzoek hekoen we je alvast graag! Stuur ons een email info@feestjesbaas.nl

Veel plezier met plannen!

© 2020 - 2024 Feestjesbaas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel