Waarom kinderen dol zijn op dino's en een dino feest altijd goed scoort!

Artikel 26 van 29

Waarom kinderen dol zijn op dino's en een dino feest altijd goed scoort!

Je herkent het misschien wel van je eigen zoon of dochter - opeens komen ze in een dino fase waarin ze helemaal gefascineerd zijn door de uitgestorven dinosaurussen.  Hoe komt dat?

1) Fascinatie voor het onbekende: dinosaurussen zijn uitgestorven wezens die miljoenen jaren geleden leefden en kinderen kunnen ze fascinerend vinden omdat ze mysterieus en onbekend zijn. Groot en krachtig: dinosaurussen waren enorme wezens die over de aarde zwierven en groter waren dan enig dier dat tegenwoordig leeft.

2) Kinderen kunnen zich tot hen aangetrokken voelen omdat ze macht en kracht vertegenwoordigen.  

3) Fantasierijk spel: dinosaurussen bieden eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spel, van het creëren van prehistorische landschappen tot het doen alsof je zelf een dinosaurus bent.

4) Popcultuur: dinosaurussen zijn populair geworden in films, tv-shows en boeken, wat kan bijdragen aan hun aantrekkingskracht op kinderen.

5) Leermogelijkheden: dinosaurussen bieden kinderen de kans om op een leuke en boeiende manier over geschiedenis, wetenschap en biologie te leren. Over het algemeen lijkt het erop dat de fascinatie voor dinosaurussen een combinatie is van hun grootte, mysterie en mogelijkheden voor fantasierijk spelen en leren.

Koop je een compleet dino feestpakket of boek je een dino themakist bij www.feestjesbaas.nl voor een ultiem dino feest voor jouw kleine man of meid, dan ben je verzekerd van een combinatie van alle bovenstaande elementen! Het dino feest zal een grote hit zijn!

© 2020 - 2024 Feestjesbaas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel