Heb je creatieve ideeën nodig voor de verjaardag van een 7 tot 10-jarige?

Artikel 25 van 29

Heb je creatieve ideeën nodig voor de verjaardag van een 7 tot 10-jarige?

Natuurlijk helpen wij van Feestjesbaas je daarbij!
Hier zijn enkele leuke en creatieve ideeën voor het verjaardagsfeestje van een 7 tot 10-jarige:

  1. Themafeest: Kies een leuk en spannend thema voor het feest, zoals een superheldenfeest, een minecraft feest, een sonic feest, een filmavondfeest of een wetenschapsfeest. Je kunt de zaal inrichten en spelletjes en activiteiten rond het thema plannen. Handige kant en klare feestpakketten zijn te koop en themakisten zijn te huur bij www.feestjesbaas.nl voor allerlei thema’s. Ook koop je bij Feestjesbaas leuke losse thema gerelateerde feestartikelen.
  2. DIY Crafts Party: Zet een knutselstation op en laat de kinderen creatief worden! Zorg voor een scala aan materialen, van verf en penselen tot kralen en lijm. Je zou zelfs een wedstrijd of showcase kunnen organiseren om de creaties aan het eind tentoon te stellen.
  3. Speurtochten doen het altijd goed!: maak een speurtocht door het huis of de buurt met aanwijzingen en raadsels die de kinderen moeten oplossen. Je zou een speurtocht kunnen houden met een schatkist vol lekkers als prijs voor de winnaar.
  4. Kook-/bakfeestje: laat de kinderen aan de slag in de keuken door ze te leren hoe ze een pizza maken, koekjes bakken of cupcakes bakken. Het is een leuke manier om ze levensvaardigheden bij te brengen en ze kunnen genieten van de heerlijke creaties nadat ze klaar zijn.
  5. Outdoor Adventure: Organiseer een dagtocht naar een plaatselijk natuurreservaat, park of strand. Pak een picknickmand in, neem wat spelletjes mee en laat de kinderen de natuur ontdekken en spelen.
  6. Bij slecht weer zit je altijd safe bij een indoor speeltuin, eventueel kan je ook gaan bowlen, lasergamen, paint ballen voor kinderen of glow golfen.
  7. Slaapfeestje: Een logeerpartijtje kan een opwindende ervaring zijn voor een 10-jarige. Laat de kinderen hun favoriete pyjama meenemen, plan activiteiten zoals karaoke, bordspellen en films. Je kunt ook een tent in de achtertuin opzetten voor een kampeerervaring.
  8. Poolparty: Als je toegang hebt tot een zwembad of een waterpark, dan kun je een poolparty voor de kinderen plannen. Zet wat poolspellen op en zorg voor snacks, drankjes en drijvers in het zwembad. En ookal hebben de kinderen hun zwemdiploma, let goed op. Zorg voor voldoende ogen die de kinderen in de gaten houden.

Dit zijn slechts enkele ideeën om je op weg te helpen. Je kunt deze ideeën mixen en matchen om een ​​uniek en leuk verjaardagsfeestje voor je 7 tot 10-jarige te creëren.

 

© 2020 - 2024 Feestjesbaas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel