Feestjesbaas Ninjago diploma, Paw Patrol diploma & Dino diploma

Artikel 17 van 29

Feestjesbaas heeft nu diploma’s te koop voor je Ninjago feest, Paw Patrol feest en Dino feest.

Welke echte Ninjago, Paw Patrol en/of Dino fan wil nou niet zijn of haar eigen diploma behalen van hun superhelden?!

Als afsluiter van een Ninjago feest, Paw Patrol feest en Dino feest vinden wij het altijd geweldig  - en eigenlijk een must - om een diploma te kunnen geven aan de kinderen.

Kinderen houden van beloningen. Als ze aan het begin van het Ninjago kinderfeest of PawPatrol kinderfeest horen dat ze hun diploma kunnen halen, zullen we super gemotiveerd mee doen met de spelletjes en opdrachten. Bij het krijgen van een diploma voelen ze zich extra trots. Dit is ook een mooi fotomoment!

Dit diploma maakt de kinderen apetrots! En ze mogen het mee naar huis nemen.

Een leuke tip is dat je zo’n A4-tje makkelijk in een fotolijst doet en dit mooie ingelijste diploma verdient wellicht wel een mooie plek op de slaapkamer van je trotse zoon of dochter!

Als je de kinderen na het kinderfeestje een diploma meegeeft dan is dit ook nog eens een mooie herinnering aan het gave kinderfeestje van jouw kind. Een Ninjago kinderfeest, Paw Patrol feest of Dino kinderfeest om lang aan terug te denken!

Wij raden aan de naam van de kinderen voor het feest al op de diploma’s te schrijven. Dit scheelt stress tijdens het kinderfeest zelf. Je kan eventueel leuke kleuren stiften hiervoor gebruiken.

Zelf geen printer en dik papier thuis? Bestel ze voor een mini prijsje in onze webshop. Niet omdat we hier geld aan willen verdienen, maar omdat we vinden dat elk Ninjago kinderfeest, Paw Patrol kinderfeest en Dino feest afgesloten moet worden met een diploma in thema!

Bestel ze hier met je andere feestartikelen:

Ninjago diploma

Paw Patrol diploma

Dino diploma

 

En weet je dat er online van alles te vinden is op kinder diploma gebied? Kan jouw kind wel een zetje in de goede richting gebruiken om zich zelf aan te kleden, tanden te poetsen, zindelijk te worden, bord leeg eten, goed slapen, stoppen met duimen, mee te helpen opruimen? Er zijn diploma’s voor vele thema’s te vinden op het internet.

Wedden dat het helpt?

Wij van Feestjesbaas blijven bij de stoere kinderfeest diploma’s in de thema’s waar wij expert in zijn: Ninjago feest, Paw Patrol feest en Dino feest. En een klein geheimpje, daar gaat het niet bij blijven…! Wij zitten boordevol ideeën. En bij de uitbreiding van volgende kinderfeest thema’s, beloven wij ook passende diploma’s beschikbaar te stellen!

Voor nu succes met het organiseren van het ultieme kinderfeest!

© 2020 - 2024 Feestjesbaas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel