Een origineel en betaalbaar cadeau idee voor Ninjago fans!

Artikel 5 van 29

Een origineel en betaalbaar cadeau idee voor Ninjago fans: Geef een Ninjago kostuum!

Een cadeau hoeft echt niet duur te zijn. Zeker niet voor een Lego Ninjago fan. Je denkt misschien al snel aan een doosje Lego, wat best prijzig is. Maar wees creatief en geef eens een Ninja kostuum cadeau. Met dit Ninja pak geef je een cadeau waar eindeloos in gespeeld zal worden, en vele avonturen beleefd worden.

We hebben twee soorten Ninja kostuums. De goedkoopste en tevens hele leuke variant is een cape met bijpassend masker in felle kleuren, die bekend zijn van de echte Ninjago figuren. We hebben ze in de kleuren groen, blauw, oranje, zwart, rood en roze. Wat zo fijn is dat het 1 maat is, geen getwijfel of het past. De ‘one size fits most’ capes passen de meeste kinderen van 3 tot 8 jaar. De andere optie is het mooie Ninjago pak, een pak uit één geheel met bijpassend masker van stof dat over het hele hoofd valt en de ogen vrij laat. Deze mooie kostuums zijn er in diverse maten en in de kleuren groen, rood, blauw en geel. Gegarandeerd succes! Het is origineel, stimuleert de fantasie en zorgt voor uren speelplezier. En valt ook vaak binnen het budget!

Mocht je meer leuke, originele, goedkope (of zelfs gratis) tips hebben voor cadeautjes voor Ninjago fans die vaak enthousiast ontvangen worden op feestjes; deel ze met ons via @Feestjesbaas op Instagram of Facebook, we zijn benieuwd! Alvast bedankt!

 

© 2020 - 2024 Feestjesbaas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel